Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 d'abril de 2024

Educació

Educació

El ple activa el procés de construcció de la nova Mar Nova i des de l’oposició insisteixen que la inversió l’hauria d’assumir la Generalitat

Joaquim Aguilar

L’inici del procés per contractar el projecte constructiu i les obres de la nova escola Mar Nova va superar ahir el tràmit del ple municipal perquè tots els grups van votar a favor l’iniciar l’expedient. Això no va treure, però, que com s’ha fet en altres ocasions diversos grups recordessin que és la Generalitat qui té la competència en aquest àmbit i que per tant l’Ajuntament, van dir, està assumint una inversió que no li correspon. Algunes veus també van reclamar en aquest punt que es mantingui ben informada la comunitat educativa al voltant de tot el procés. Escoltem Josep Maria Cano (Cs), Elena Martín (ECP) i Luz Cánovas (PSC):

Com va assenyalar la regidora d’hisenda Marta Ariño, l’Ajuntament dedicarà concretament a la construcció del nou centre 2.675.457 euros que s’obtindran per mitjà d’un préstec bancari que encara s’ha de contractar. També van prosperar amb el suport de tots els grups els punts per iniciar la licitació de les obres de reforma als carrers Aurora i Joan Maragall.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura