Segueix-nos!

Francesc Triola

1 de desembre de 2022

General

General

El personal auxiliar del casal benèfic demana millores retributives, materials i més cursos

Francesc Triola

El personal auxiliar del casal benèfic demana millores de les seves condicions laborals. Les 8 persones que es troben en aquesta situació  reclamen el 6% de la pujada de sou del 2021 i més cursos de formació. L’auxiliar de clínica i representant dels treballadors, Maria José Santos, explica que s’han concentrat els últims dies per demanar respostes a la direcció, tot i que de moment no els hi han donat cap solució.  

Els auxiliars han assegurat a Premià Mèdia que també manquen recursos materials com una assecadora. Expliquen que no comptar amb el material adient afecta el funcionament habitual dels espais, perquè tal com explica Santos, ara la roba s’ha d’eixugar a la zona d’esbarjo dels residents. A més, també hi ha alguns dels 72 usuaris que té el centre que es queixen de manca de roba, que no s’arriba a assecar en el temps necessari. En parlen la mateixa Santos i l’auxiliar Rafaela Cabrera.

Entre altres demandes, els auxiliars també esperen que es cobreixin les baixes del personal de neteja i reivindiquen una sala de descans. Ara caldrà conèixer la versió de direcció. De fet, el mateix director, Amadeu Martínez, donarà explicacions al Matinal Premià Mèdia de demà divendres.

Més notícies

Cultura