Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 d'octubre de 2023

Cultura

Cultura

El Patronat reprèn aquest diumenge el Cicle de Cinema Infantil en Català creat per la Secretaria de Política Lingüística

Joaquim Aguilar

Aquest diumenge es reprèn al Patronat Social Premianenc el programa CINC, el Cicle de cinema infantil en català que impulsa la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura. Es tracta d’un programa de reestrena de títols doblats al català i a preus reduïts encaminat a potenciar l’oferta i el consum de cinema infantil en català i que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

La primera pel·lícula que es projectarà al Patronat, aquest diumenge a les 6, és ‘Vainilla’, un film francès d’animació dirigit per Guillaume Lorín amb una proposta estètica molt singular perquè combina una l’animació amb fons reals de l’Illa de Guadalupe. De fet, explica la història d’una nena parisenca que arriba a aquesta illa per passar les vacances amb la seva tieta, unes vacances que li permetran descobrir tot de misteris d’aquell indret. 

Més notícies

Cultura