Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de maig de 2011

Cultura

Cultura

El Patronat estrena avui una versió de l’Hostal de la Glòria

Joaquim Aguilar

El Quadre Escènic del Patronat estrena aquesta nit, a dos quarts d’onze, una adaptació de “L’hostal de la Glòria”, de Josep Maria de Sagarra. Tot i que normalment les representacions del Patronat es fan dissabte i diumenge, en aquesta ocasió s’ha avançat l’estrena en motiu de la final de la Lliga de Campions entre Barça i Manchester. A “L’hostal de la Glòria” també intervindran actors del Quadre Escènic de Cabrils.

L’estrena d’una nova obra del Quadre Escènic del Patronat és l’activitat més destacada de l’agenda d’un cap de setmana marcat per la final dela Lligade Campions, tot i que a la nostra ciutat no hi ha prevista cap pantalla gegant per a seguir el partit. Ara bé, a més del futbol i el teatre, també tenim country i una exposició a la sala Premiart.

Aquest cap de setmana el Quadre Escènic del Patronat presenta tot un clàssic del teatre català: “L’hostal dela Glòria”, de Josep Maria de Segarra. L’obra explica una sèrie d’embolics sentimentals que tenen lloc en un hostal de Ripoll quan hi arriba per buscar marit la germana de la propietària. En la versió que podrem veure al Patronat, però, s’han canviat l’època i la població de l’hostal. El director del Quadre Escènic del Patronat, Ferran Corbalán, ha parlat de l’obra a Premià Notícies.

Un fet destacable de la representació d’aquest cap de setmana és que els membres del Quadre Escènic del Patronat estaran acompanyats pel Quadre Escènic de Cabrils, una col·laboració que servirà per reactivar el grup teatral dels nostres veïns maresmencs. L’estrena serà aquesta nit, a dos quarts d’onze, i es farà una segona representació el diumenge a les set de la tarda. En un principi l’estrena havia de ser demà dissabte, però la classificació del Futbol Club Barcelona per a la final dela Lligade Campions ha provocat aquest canvi de plans.

Més notícies

Cultura