Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

22 de març de 2024

Comarca

Comarca

El nou gerent del Consell Comarcal posa entre les seves prioritats “millorar el tracte als Ajuntaments, especialment dels municipis petits”

Joaquim Aguilar
Jordi Marqueño a l'Ona Maresme

L’Ona Maresme d’aquesta casa va parlar ahir amb Jordi Marqueño, que va ser nomenat gerent del Consell COmarcal fa tot just un mes. Marqueño, advocat i regidor de Junts al govern de Sant Cebrià de Vallalta fins poc abans d’accedir a aquest nou càrrec, va explicar que encara està en fase “d’aprenentatge” però va assegurar que de moment està tenint un “aterratge immillorable” gràcies, va dir, a poder treballar “amb un equip molt potent”. Preguntat pels que considera que són els reptes principals de l’ens comarcal va situar entre els més importants la necessitat de millorar en el tracte que es dispensa als Ajuntaments i especialment als Ajuntaments de municipis petits. En aquest sentit va afirmar que haver estat regidor a Sant Cebrià li ofereix un bagatge molt valuós:

Un altre dels grans reptes que va assenyalar, però que també ho és per tots els Consells Comarcals de Catalunya, és el del finançament. Amb relació a aquesta problemàtica va fer notar, per cert, que el Pressupost del Govern d’ERC que s’ha quedat al calaix preveia un increment de la dotació a aquests organismes d’un 6%:

Mira l’entrevista a Jordi Marqueño:

YouTube player

Més notícies

Cultura