Segueix-nos!

Francesc Triola

29 de juny de 2023

Ajuntament

Ajuntament

El nou equip de govern d’Estimem Premià i ERC ja té les tasques definides

Francesc Triola
Sala de Plens
Sala de Plens

L’alcalde de Premià de Mar, Rafa Navarro, ha signat el decret de delegació de competències que recull la distribució de responsabilitats i que defineix el nou cartipàs municipal pel mandat 2023-2027.

Aquest mandat als efectes de direcció del Govern i de l’administració municipal es dividirà en cinc grans àrees: Gabinet d’Alcaldia i Relacions Institucionals, Govern i Economia, Territori i Ciutat, Serveis a les persones i finalment una àrea d’Acció comunitària i benestar.

L’equip de govern d’Estimem Premià i ERC ja té definides les tinences d’alcaldia i les delegacions. Així el 1r tinent d’alcalde serà Pep Ripollès que portarà les delegacions en matèria de planificació i projectes estratègics, recursos humans, medi ambient i esports.

El segon tinent d’alcalde serà Antoni Subirà, amb atribucions sobre serveis municipals, mobilitat, urbanisme i sostenibilitat.

La tercera tinença d’alcaldia l’ostentarà Elisenda Busquets que agafarà la responsabilitat en matèria d’educació.

La quarta tinença d’alcaldia ha estat reservada a Bàrbara Anglí que serà la nova responsable de cultura i festes.

Per altra banda, la regidora Marta Ariño serà la responsable d’hisenda i serveis generals i també de serveis jurídics i contractació. Xavier Gatius ocuparà la regidoria encarregada de promoció econòmica. Cesca Domènech, servei socials, Imma Morales, gent gran i Magdalena Franquesa joventut, salut pública i benestar animal.

Finalment, queden reservades per alcaldia les responsabilitats en comunicació i relacions institucionals, habitatge, relacions ciutadanes així com també igualtat i feminismes.

Més notícies

Cultura