Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 d'octubre de 2023

Societat

Societat

El nou Centre d’Acollida Municipal pot estar llest d’aquí a 2 setmanes, però encara no hi ha data per l’entrada en funcionament

Joaquim Aguilar
Els industrials han enllestit la reforma i només falta acabar el pintat de l'immoble i muntar el mobiliari

D’aquí a un parell de setmanes podria estar completament acabada la reforma de l’edifici municipal del carrer de la Unió que acollirà el nou Centre d’Acollida Municipal, però el nou servei continua sense data d’inici.

Segons ha explicat aquest matí el titular d’urbanisme Antoni Subirà, els industrials de l’empresa que ha estat fent els treballs ja han completat la feina i han abandonat l’obra i ara únicament queden els acabats de pintura, dels quals s’ocupa la brigada municipal. També ha arribat el mobiliari i només cal muntar-lo. Un cop finalitzin aquests treballs l’edifici ja estarà en condicions de començar a funcionar com un alberg momentani per a famílies en situació d’emergència habitacional, però perquè això sigui així cal completar tot un seguit de tràmits legals i preparatius a l’àrea de serveis socials que encara no s’han enllestit. Escoltem el regidor d’urbanisme Antoni Subirà i la regidora de serveis socials Cesca Domènech. Domènech parlava el 25 de setembre passat però avui ens ha indicat que encara és prematur aventurar una data per l’entrada en funcionament del nou centre:

Les obres de reforma d’aquest edifici municipal, amb un pressupost de 296.000€, van començar el mes de febrer passat . El nou centre servirà per acollir temporalment veïns que hagin perdut l’habitatge i estiguin en tràmits per obtenir una solució habitacional, i disposarà en total de 28 places. 

Més notícies

Cultura