Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de maig de 2023

Societat

Societat

El Museu Romà suma 1.338 visites en les primeres 5 setmanes de funcionament i la directora destaca especialment les impressions copsades

Joaquim Aguilar
Foto d'unes visitants a l'equipament (Foto: Museu Romà)

Primeres xifres de visites al nou Museu Romà 5 setmanes després que obrís les seves portes el dia 29 de març: ahir havien passat per aquest nou equipament un total de 1.338 persones. La directora de l’espai, Carme Torm, s’ha mostrat molt satisfeta i sobretot ha celebrat les impressions copsades de part de la majoria d’aquests visitants, que en molts casos -diu- han manifestat la seva sorpresa:

Torm també s’ha referit al perfil d’aquests visitants, que en molts casos han anat a conèixer el museu en grups: diu que -almenys de moment- el perfil és molt divers i no es detecten trets específics:

Recordem que d’ençà del 29 de març es pot reservar visita al museu a través del seu web i s’hi pot anar els matins de dimecres a divendres i matins i tardes de dissabtes, diumenges i festius. Fins el 30 de juny l’entrada serà gratuïta. 

Carme Torm també ens avançava que enguany la commemoració del Dia Internacional dels Museus, que s’escau el 18 de maig, a Premià de Mar serà doble, perquè inclourà propostes als dos museus que ara té el municipi:

Etiquetes:

Museu Romà

Més notícies

Cultura