Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de març de 2023

Cultura

Cultura

El Museu Romà ja té dia i hora per a la inauguració i l’entrada en funcionament

Joaquim Aguilar
Porta d'entrada al Museu Romà

El nou Museu Romà s’inaugurarà i començarà a funcionar el diumenge 26 de març a les 12 del migdia. Després que s’hagi enllestit el procés de museïtzació del jaciment i -segons es va dir ahir al ple municipal- després que s’hagi adjudicat la gestió del nou equipament, l’àrea de cultura ha posat data a l’obertura del que serà segon museu premianenc, i a partir d’aleshores es podran començar a fer visites segons el règim de funcionament que s’hagi establert i que encara no ha transcendit. Ahir, com diem, sense concretar encara la data, govern i oposició van donar a entendre el ple municipal que ja s’havia pres la decisió i s’havia comunicat als grups, i el mateix alcalde va remarcar que si l’obertura de l’espai s’ha endarrerit respecte les previsions que s’havien fet ha estat perquè en cap cas es volia obrir si encara no es podien oferir visites en condicions:

Com ja havia avançat la setmana passada qui serà directora del Museu, Carme Torm, el dia 26 obrirà i començar a funcionar el nou museu però no encara la sala annexa on s’hi oferiran activitats complementàries. Segons va afegir ahir Navarro, la licitació pel condicionament d’aquest espai va quedar deserta i per això aquesta part ha quedat pendent. Mentre no pugui funcionar, va dir, es farà servir la biblioteca:

Val a dir que des de l’oposició Crida Premianenca va expressar la sospita que si s’inaugura el Museu Romà sense tenir a punt aquesta altra infraestructura és per interès electoral. Demà divendres la mateixa regidora de cultura, Elisenda Busquets, oferirà per aquesta emissora tots els detalls al voltant de la inauguració i sobretot al voltant del funcionament i l’oferta del nou Museu Romà de Premià de Mar. 

Etiquetes:

Museu Romà

Més notícies

Cultura