Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 d'octubre de 2010

Societat

Societat

El mosquit tigre ha tingut aquest estiu més incidència que mai a la ciutat

Joaquim Aguilar

El mosquit tigre és una espècie original del Sud-est Asiàtic

El mosquit tigre ha tingut aquest estiu la major incidència de la història a Premià de Mar. La presència d’aquest mosquit s’ha multiplicat de manera espectacular i de la seva mà les picades que han propiciat als premianencs. Des de l’àrea de Medi Ambient de Premià de Mar es destaca la importància de no mantenir recipients amb aigua, un medi ideal per a la proliferació del mosquit.

L’estiu comença a quedar lluny, i les temperatures que teníem aquest matí ho venien a demostrar. No obstant això hi ha un personatge que, tot i que amb el fred la seva incidència decreix, sembla que, dissortadament, ha arribat per quedar-se.

El mosquit tigre ha deixat de ser una anècdota exòtica per convertir-se en un problema greu que aquest estiu ha tingut una incidència molt important a Premià de Mar. De fet, molts de vosaltres n’heu patit les seves picades.

Volem saber perquè el mosquit tigre se sent tan a gust entre nosaltres, i què estem fent malament en la lluita contra aquest intrús. Li demanem al tècnic de Medi Ambient de Premià de Mar, Joan Abellà.

Etiquetes:

Mosquit tigre

Més notícies

Cultura