Segueix-nos!

Carles Sole

25 de febrer de 2015

Comarca

Comarca

El Ministeri visita divendres les platges de Premià de Mar i proposa a la Generalitat accions contra l’erosió del litoral

Carles Sole

Pablo Saavedra

Pablo Saavedra

Visita aquest divendres del Director General de Costes del Ministeri de Medi Ambient a les platges de Premià de Mar i reunió també divendres amb el departament de Territori i representants del Maresme. Pablo Saavedra vindrà acompanyat de la vicepresidenta 3a del PP al Congrés dels Diputats Dolors Montserrat i convidat per la secció local. Avui ho ha anunciat a Premià Notícies la regidora Aurora Juvé, que ha justificat la invitació en la necessitat que Saavedra conegui de primera mà el problema de l’erosió del litoral maresmenc:

Juvé ha indicat que també es convidarà el director general a visitar l’estació de trens. Segons una informació de la Vanguardia Pablo Saavedra té previst també divendres presentar a la Generalitat un projecte de protecció del litoral que en el tram entre Mataró i Montgat consistiria en la instal·lació d’espigons curts i de retenció de sorra. Al conjunt del Maresme, on s’aplicarien tres sistemes diferents, el ministeri faria una aportació anual d’entre 1’5 i 2 milions d’euros anuals.

Escolta l’entrevista sencera a Aurora Juvé:

Descarrega

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura