Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de juliol de 2023

Infraestructures

Infraestructures

El Ministeri reconstrueix el camí cap a l’espigó de l’estació, que els últims dies ha estat mossegat per les onades, i enceta els treballs per a l’espigó transversal

Joaquim Aguilar
Fotografia d'aquest matí on s'aprecia que una porció del camí ha quedat mossegada i no hi poden passar els camions

Les onades han malmès part del camí que s’havia fet a la platja del Pla de l’Os i que ha de permetre els camions del Ministeri accedir a l’espigó de l’estació per perllongar-lo. Segons ha explicat avui el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, ja està previst que en el decurs de l’obra succeeixin aquest tipus d’imponderables, i avui ja es treballa a reconstruir la part afectada. Per tal d’optimitzar l’actuació i no aturar les obres, ha afegit Subirà, s’ha començat a treballar en la construcció del camí que permetrà fer l’espigó transversal a la platja:

Subirà ha fet notar que existeix una direcció facultativa d’aquestes obres que depèn directament del Ministeri per la Transició Ecológica, i que el l’Ajuntament hi manté contacte i en fa tot el seguiment, però que no intervé en la presa de decisions del dia a dia. Recordem que l’actuació, que s’allargarà fins la tardor, servirà per allargar l’espigó de l’estació, construir-ne un de nou davant les platges en paral·lel i transvasar 350.000 m3 de sorra a aquest sector. 

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Etiquetes:

Litoral | Platges

Més notícies

Cultura