Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de març de 2024

Infraestructures

Infraestructures

El Ministeri deixarà a punt la platja abans de la temporada de bany però no acabarà els espigons, amb tota probabilitat, fins el setembre

Joaquim Aguilar
Moment de la trobada d'ahir de l'alcalde Rafa Navarro i Toni Subirà amb els representants del Ministeri (foto: FB Rafa Navarro)

El Ministeri per la Transició Ecològica sanejarà i endreçarà les platges del centre del municipi tan aviat com pugui i abans de la temporada de bany perquè estiguin plenament practicables però amb tota probabilitat no acabarà les obres dels espigons fins el mes de setembre, després de la campanya d’estiu. Són els compromisos que ahir va adoptar aquesta administració en una trobada que es va celebrar a la mateixa platja amb els representants de l’Ajuntament, amb l’alcalde i el regidor de front litoral al capdavant. Tot i que aquest és el compromís, existeix una possibilitat remota que el Ministeri obtingui els recursos econòmics necessaris abans del que es preveu i pugui acabar les obres abans de la temporada de bany, però és una opció remota, segons ens ha assenyalat el regidor de front litoral Antoni Subirà. 

S’estima que el temps que necessitarà el Ministeri per acabar els espigons és d’un mes i mig, aproximadament, mentre que els treballs de sanejament i ordenament -que com diem es faran de forma imminent- no s’haurien d’allargar molt més d’una setmana. Recordem que, pel que fa als espigons, bàsicament falta per enllestir l’espigó de l’estació: construir l’afegitó final en angle recte cap a Barcelona i els acabats de la superfície.

Etiquetes:

Litoral | Obres | Platges

Més notícies

Cultura