Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

1 de desembre de 2023

Comarca

Comarca

El Maresme ha explicat aquesta setmana la seva oferta de turisme de reunions a la prestigiosa fira IBTM Word de Barcelona

Joaquim Aguilar
La fira reuneix al voltant de 12.000 professionals de països d'arreu del món (foto: IBTM)

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha pres part aquesta setmana per primer cop a la fira IBTM World, dedicada al turisme de reunions. Ho ha fet sota el paraigüa de la Diputació de Barcelona i el Barcelona Convention Bureau, institució a la qual el consorci s’ha adherit recetment justament amb l’ànim de reforçar la seva aposta per aquest sector.

Segons informa una nota de premsa, a la fira IBTM (acrònim d’Incentius, Negocis, Viatges i Reunions, per les seves sigles en Anglès) que s’ha celebrat entre dimarts i dijous, el Consorci ha presentat allotjaments, serveis i empreses de la comarca als Hosted Buyers que assisteixen a la fira, que són el organitzadors d’esdeveniments que posteriorment decideixen on se celebren els viatges de negocis. Diu la nota que l’IBTM World és un dels esdeveniments més importants del sector i que reuneix al voltant de 12.000 professionals de la indústria de països d’arreu del món i també més de 3.000 compradors. Finalment ens recorden que el Maresme compta amb nombrosos recursos (des d’allotjaments fins a propostes de gastronomia) relacionats amb el turisme de reunions i també opcions del que es coneix com activitats “after the meeting” per fomentar la cohesió de grup en empreses. Tot plegat es pot consultar al web www.maresmeevents.cat.

Més notícies

Cultura