17 de novembre de 2014

General

General

El Juvenil ha de pair de nou el cop dur de la derrota davant l’Olot (1-2)

El futbol té aquestes coses i evidencia que en un partit de futbol no hi ha favorits. Per més que l’equip tingui més qualitat, domini els noranta minuts la pilota i sigui superior. El futbol és imprevisible i per això l’Olot es va emportar els tres punts del Municipal. Pels petits detalls. Aquells que fan que una pilota morta la recuperi l’Olot per a que faci l’empat a 1 al minut seixanta en l’únic xut a porteria de l’equip gironí en la segona meitat. No eren millors, però van guanyar. Un dels tècnics, Rogeli Mas, lamentava la derrota en l’entrevista al Planetari d’avui dilluns. “És una llàstima, perquè marxem amb la seguretat de ser millors, i perdem tres punts que eren importants per a nosaltres“. L’error de l’empat a un es va fer encara més gran cinc minuts després, quan un penal el transforma el conjunt olotí i s’avança en el marcador (1-2). Massa càstig i per segona jornada consecutiva per a un Juvenil que s’ha mostrat millor, però que ha d’aprendre a no perdre la concentració ni deu segons, perquè són els que t’acaben condemnant. Així va passar dissabte, així va ser també a Sabadell i podria ser també el proper cap de setmana. S’enfronten al Bisbalenc, que és cuer i només ha sumat un punt en les 9 jornades que portem disputades al grup dos de Preferent Juvenil.