Futbol

Futbol

El juvenil del CEPremià surt derrotat del camp de la Grama

Carles Sole

El juvenil del Club Esportiu Premià va caure aquest cap de setmana passat al camp dela Gramenetper2 a 0.

Els d’Alberto Encinas sumen així 2 derrotes i 1 triomf en les 3 jornades que es porten disputades ala LligaNacionalJuvenil. Davantla Grama, el Premià va tenir una primera part molt fluixa, en la que els locals van anotar els dos gols. Ja a la segona meitat, els premianencs van tenir una millor actuación i fins i tot van dominar l’encontre, però la manca d’encert i les aturades del porter del Gramenet van deixar el resultat en 2 a0.

El míster del juvenil del Premià, Alberto Encinas, resumeix el transcurs del matx com un mal inici i una segona part amb poc encert. El Premià és 15è amb 3 punts després d’un total de 3 partits jugats a la Lliga Nacional Juvenil, a l’espera de rebre aquest dissabte a les 6 l’Hospitalet. Els del Baix Llobregat són 5ens amb 6 punts.