Futbol

Futbol

El juvenil CEPremià segueix sense recordar què és guanyar

Carles Sole

Nova derrota del CEP a Calella, que només ha sumat 1 triomf dels últims 13 partits. A Calella, l’equip va acabar amb 3 expulsats. Aquest dissabte, Premià – Europa.
El juvenil del CEPremià segueix la mala ratxa i ja encadena 9 partits sense guanyar. Els premianencs van perdre aquest passat cap de setmana a Calella per 5 a 2, en el penúltim partit de la Lliga Nacional Juvenil. El matx va arribar al minut 80 amb un resultat d’1 a 2, però en 10 minuts fatídics, amb 2 penals en contra i fins a 3 expulsions, el Calella va capgirar el marcador. Aquest cap de setmana vinent el Premià finalitza la temporada amb un partit a casa davant l’Europa, 7è classificat amb 49 punts.
A l’anada el Premià va imposar-se al Nou Sardenya amb el millor partit del curs, tal i com assegura el tècnic del juvenil del Premià Alberto Encinas. El partit entre el Premià i l’Europa es disputarà aquest diumenge a partir de les 18h al Municipal d’Esports de Premià, en l’últim partit de la temporada. Els premianencs arriben a la cita en la 10a plaça amb 41 punts.