25 de febrer de 2015

General

General

El Juvenil A li torna el cop a l’Arenys i es prepara pel partit decisiu (1-2)

En mitja hora el duel a Arenys de Munt entre l’Arenys de Mar i el Juvenil A estava decidit. El fort vent feia difícil controlar la pilota amb criteri, així que la circulació de la bimba havia de ser el més curta possible i al peu. Havia aconseguit el Premià ser molt efectiu. En dues jugades va marcar el primer del partit al minut 10 i va remuntar al 36, després que l’Arenys hagués empatat uns minuts abans. Va tenir bon efecte en la plantilla no haver competit en les últimes dues setmanes. “Hi havia ganes. Estàvem extramotivats” assegura Rogeli Mas. Ell, juntament amb Pau Almar van decidir aguantar el partit i matar a l’Arenys en una contra a la segona part. I van tenir la sort de cara. Un penal a falta de quinze minuts pel final el va aturar Adri, el porter premianenc, i va acabar d’ensorrar les intencions d’empat del rival maresmenc. El resultat final (1-2) deixa el Juvenil A amb 34 punts, i recupera així la tercera posició de la taula. Sorpresa va ser la punxada del Sabadell i ara l’objectiu és enxampar el Girona, que és a 10 punts, però amb un partit més. I per si fos poc, és el proper rival. Tots dos equips s’enfronten diumenge a les 4 de la tarda al Municipal en el partit que decidirà si el Juvenil A es renganxa a la lluita per l’ascens o queda en terra de ningú, sense opcions a optar a les primeres posicions al grup 2 de Preferent Juvenil.