20 d'octubre de 2015

Futbol

Futbol

El Juvenil A cedeix dos punts (1-1)

Al acabar el partit entre Juvenil A del Club Esportiu Premià i Vic (1-1) hi havia la sensació d’haver deixat escapar dos punts. Un càstig potser massa gran en una Preferent Juvenil que no perdona i és exigent. El premianencs van merèixer més. I no perquè fessin un grandíssim partit. Van sortir endollats els jugadors d’Albert Garcia. Intensos, mossegant els intents de sortida del Vic que, tímid, intentava progressar sense gaire intenció. Apretaven tant els de casa que van obrir el marcador abans d’arribar al minut 10. Jugada des de l’extrem dret i la passada horitzontal, quasi a línia de gol, la rematava Àlex Caro.

Juvenil A i Vic s'enfrontaven al Municipal

Juvenil A i Vic s’enfrontaven al Municipal

A partir d’aquí, tranquilitat. L’equip estava còmode, controlava pilota i terreny de joc i tenia el marcador a favor. Tot feia preveure que seria un partit plàcid, però això és futbol i mai no hi ha un duel que no tingui problemes. El Juvenil A va fer una passa enrera, va cedir inconscient i el Vic Riuprimer es va estirar sense gaire fe. Una jugada absurda a l’interior de l’àrea i els premianencs van complicar-se en excés. Una pilota que s’hauria pogut treure sense més conseqüències va acabar en penal a favor del rival (1-1).

Albert Orriols va empatar pel Vic

Amb l’empat i ja a la segona part els homes d’Albert Garcia van voler guanyar massa ràpid. L’ansietat va guanyar la partida a la raó. El joc era ràpid i això provocava algunes errades de circulació, pèrdues absurdes i decisions errònies. S’encomiaven a alguna genialitat individual, però aquesta vegada no va arribar. I mira que ocasions no en van faltar. Fins i tot es va fallar des del punt de penal. L’equip haurà de fer bo el punt i conformar-se amb ser segons, amb 11 punts després de 3 victòries i 2 empats.