El jutge deixa en llibertat el detingut pel trencament de vidres de cotxes, i l’equip de govern expressa el seu “desànim i impotència” i reclama canvis legals

Un dels cotxes danyats al carrer Gaudí (foto: Pau Pujol)

El detingut com a presumpte implicat en el trencament de vidres de vehicles el cap de setmana passat va ser posat en llibertat ahir pel jutge, que deixa sense efectes la detenció. Segons ha explicat el regidor de policia Antoni Subirà, la detenció es va fer en el marc del dispositiu que havien muntat Policia Local i Mossos d’Esquadra i l’individu va ser enxampat in fraganti després de rebentar els vidres d’un altre cotxe. L’home va negar, però, tenir res a veure amb els altres trencaments i el jutge va considerar que no existien proves que així ho fessin concloure. Escoltem Antoni Subirà, que expressa, en nom seu i de l’equip de govern, el desànim i la impotència que els produeix el fet que quedin impunes aquest tipus de delictes i que reclama canvis legislatius. També assegura que el dispositiu policial per descobrir i detenir els autors dels danys continua:

Subirà també ha aplaudit la feina que està fent la policia amb relació a aquest i altres casos de delinqüència. Recordem que entre divendres i diumenge van aparèrixer a diferents carrers de Premià de Mar fins a 38 cotxes amb vidres trencats en un episodi de vandalisme insòlit que a més a més s’ha produït també en altres municipis de la rodalia les últimes setmanes. 

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Translate »