Segueix-nos!

Carles Sole

20 de gener de 2010

Cultura

Cultura

El grup fotogràfic Argent celebra el seu desè aniversari amb activitats obertes a la població

Carles Sole
El grup fotogràfic Argent de Premià de Mar celebra enguany el seu desè aniversari i ho fa obrint les seves activitats a la ciutadania. Els primers actes que s’obren a la participació son el concurs fotogràfic mensual i el comentari col•lectiu de fotografies. El grup Argent prepara també sortides fotogràfiques, exposicions i conferències.

Sempre ens agrada de veure com una entitat de Premià de Mar compleix anys, i més si és una xifra tan rodona com un desè aniversari.

El grup fotogràfic Argent està celebrant el seus primers deu anys d’activitat a la ciutat i ho fa amb un seguit d’activitats que pretenen obrir l’agrupació a la ciutadania.

La setmana passada en parlaven a la Drecera, però abans d’explicar aquesta activitats obertes es van referir als orígens del grup.

El seu president, Màrius Torner, va explicar que Argent va néixer arran d’un curs de fotografia que es va fer a Premià de Mar.

Parlant ja de les activitats, una de les que Argent obre als premianencs és la seva lligueta fotogràfica. Cada mes es proposa un tema i arribada la data es voten les imatges presentades. Dijous passat es va fer ja la primera final oberta al Centre Cívic, que encara no va comptar amb prou participants externs.

Si voleu començar a preparar la lligueta d’aquest més, el tema és bodegó a color.

Una altra de les activitats obertes serà el comentari públic de fotografies. Si teniu imatges que volguéssiu comentar amb altres aficionats a la fotografia, un cop al mes tindreu ocasió de fer-ho.

El seguit d’activitats que prepara Argent inclouen projeccions temàtiques, sortides fotogràfiques, exposicions i conferències. Per més informació o per formar part del grup Argent, podeu escriure al seu correu electrònic a l’adreça grupargent@yahoo.es o anar a les seves reunions a la seu del carrer de Sant Pau nº 13 els dijous a les set de la tarda.

Etiquetes:

cami ral | fotografia

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura