El gremi d’hostaleria de la comarca s’avé a l’ús del passaport COVID però entén que als petits establiments els resultarà molt feixuc

Foto: Pixabay

El president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme s’ha mostrat partidari de l’ús del passaport COVID per a l’entrada a bars i restaurants. Ahir va transcendir que el Govern de la Generalitat ha decidit estendre l’obligatorietat d’aquest certificat a establiments de restauració i també a gimnasos i residències, una mesura que ara ha de rebre l’aval de la Justícia i que podria entrar en vigor aquest divendres. Ahir Enric Bartrés, en nom del gremi maresmenc, s’hi mostrava conforme però admetia que per als locals petits serà molt feixuc aplicar-ho:

La intenció del Govern és que el document s’hagi de mostrar obligatòriament a l’entrada de bars i restaurants, només per accedir a l’interior i independentment de l’aforament del local. La mesura s’allargaria per espai de quinze dies, i tot plegat per reduir el risc de contagis i evitar una sobrecàrrega del sistema sanitari sense haver d’acudir a noves restriccions.

Translate »