Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de febrer de 2021

Economia

Economia

El govern fa públics els números més destacats del projecte de Pressupost, que ara se sotmetrà a la consideració de l’oposició i la ciutadania

Joaquim Aguilar

L’equip de govern ja ha fet públics els imports principals del projecte de Pressupost 2021 que va tancar la setmana passada i que ara es comença a negociar amb l’oposició i es posa també a consideració de la ciutadania. La proposta s’enfila als 26.880.776 €, que són gairebé 3.945.000€ més que el Pressupost 2020. Com han defensat els responsables del projecte, es dóna prioritat a mesures de resposta a la crisi provocada per la pandèmia, la majoria de les quals van sorgir del Pacte per la Reactivació que es va crear a finals de l’any passat. Escoltem la regidora d’Hisenda Marta Ariño i el regidor del Pacte David Gutiérrez:

Segons indica la nota de premsa, i per donar resposta als efectes de la crisi, s’incrementen “de forma notable” les partides de serveis socials, ensenyament i comerç; en concret l’àrea del pacte suma en el pressupost un muntant global de 6.809.681€. La nota destaca, d’altra banda, que la proposta també contempla inversions importants a la via pública (entre les quals assenyala la renovació de diversos carrers), l’inici del procés de construcció de l’edifici de la Mar Nova i un programa d’habitatge. Com diem ara el govern es reunirà amb els grups de l’oposició i convida els veïns a consultar el document i fer aportacions al web municipal.

Més notícies

Cultura