Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 d'octubre de 2010

Cultura

Cultura

El festival del Premià Jove i la Mostra de Teatre al carrer de l’Amistat, actes destacats del cap de setmana

Joaquim Aguilar

Tres formacions musicals –John Hat & the Termiters’, ‘Alar Beloide’ i ‘Naked’ actuen aquesta nit a la plaça de l’Antiga Fàbrica del Gas en el festival ‘Premià Jove’. L’acte, que és gratuït, és l’activitat de comiat de l’estiu que es va haver de suspendre el setembre com a conseqüència de la pluja. Per la seva part, ‘Kampikipugui’ i ‘Dimecresalesnou’ actuen demà dissabte a la Plaça Nova en la quarta edició de la Mostra de Teatre al Carrer del Centre l’Amistat.

Estem a les portes del cap de setmana i com cada divendres des del Premià Notícies dediquem temps a explicar-vos quines activitats lúdiques i culturals tenim a la ciutat. De fet només us podem destacar dues activitats per aquest cap de setmana, tret de les exposicions i del cinema del Patronat.

Anem amb la que tenim més propera i que és ni més ni menys que el festival del Premià Jove. Es tracta d’una activitat que, com recordareu, havia de celebrar-se el passat setembre. En aquell moment, però, la pluja va obligar a ajornar el festival i és aquest divendres quan el tenim.

Abans que John Hat & the Termiters, que tancaran el concert, actuaran els Alar Beloide, el projecte més personal del músic i col·laborador d’aquesta casa, Marc Aliana. Els primers en actuar en aquest festival del Premià Jove serà una banda amb un títol suggerent: els Naked. El festival es fa a la plaça de l’Antiga Fàbrica del Gas i començarà a dos quarts de deu de la nit.

La segona activitat destacada del cap de setmana la trobem, demà dissabte a la Plaça Nova. Es tracta de la Mostra de Teatre al carrer que organitza el Centre de l’Amistat amb la participació de Kampikipugui i Dimecresalesnou. També havia de participar Sense ofici ni benefici, però finalment no podran fer-ho.

La Mostra de Teatre al Carrer arriba enguany a la seva quarta edició. Des de l’Amistat reconeixen que l’activitat es fa independentment de que el teatre de l’Amistat estigui operatiu. La Plaça Nova, per la seva part, els sembla un indret perfecte per fer teatre al carrer.

La Mostra de Teatre al carrer començarà a dos quarts de deu de la nit de dissabte.

I com dèiem, el Patronat Social Premianenc ens porta cinema aquest cap de setmana. En aquest cas es tracta de la producció francesa ‘Mis tardes con Margueritte’ amb Gérard Depardieu i Gisèle Casadesús. Podreu veure la pel·lícula dissabte a 2/4 d’11 de la nit i diumenge a les set de la tarda.

A banda d’això, a la sala Premiart tenim una mostra de pintures del premianenc Joan Antoni Vidal, un membre veterà d’aquesta associació. La mostra es divideix en dues temàtiques: a la sala de dalt, paisatges anglesos i a la sala de baix, visions de la Pedrera de Barcelona.

Etiquetes:

Agenda

Més notícies

Cultura