El fervor pels Beatles també revifa a Premià de Mar, on la llibreria l’Illa del Tresor firma una exposició, una xerrada amb Rafa Navarro i un concert de tribut

Obres de Richard Avedon exposades a l'Illa del Tresor

La febrada nostàlgica que ha desfermat el documental de Peter Jackson sobre els Beatles té aquests dies una derivada a Premià de Mar: acompanyant l’exposició sobre el grup de Liverpool que es pot visitar fins el 8 de desembre, la llibreria L’Illa del Tresor, al carrer de Sant Antoni, ha organitzat una vetllada al bar de l’Amistat amb una xerrada i un concert de tribut del grup Beatl’s (que s’escriu diferent). El propietari de l’establiment i devot de la banda, Àlex Pons, ha parlat de l’exposició com d’un trasllat a l’art de la grandesa dels Beatles:

La mostra recull, entre altres peces, discos de vinil d’edicions originals, cartells (entre ells algunes peces originals molt preuades) i llibres. Pel que fa a la xerrada i el concert es faran concretament dissabte dia 4 a partir de les 8 del vespre. La xerrada conté un reclam especial perquè la durà a terme, com a periodista expert, l’alcalde Rafa Navarro, que en paraules de Pons “s’apunta a un bombardeo”. I el concert es farà al bar però s’havia de fer al terrat si Peter Jackson no hagués estrenat el documental en una època tan freda:

Àlex Pons ha lloat d’altra banda el documental Get Back de Peter Jackson, que ha estrenat la plataforma Disney Plus, i que testimonia amb gran perícia cinematogràfica la preparació de l’últim àlbum que van publicar els Beatles, i per tant, la seva última experiència musical compartida.  

Escolta les declaracions de l’Àlex Pons:

Translate »