Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de novembre de 2021

Cultura

Cultura

El fenomen premianenc del violí Octavi Martínez actua de nou a Premià de Mar aquest diumenge amb la seva mare Carme Bartolomé

Joaquim Aguilar

Matinal de violí i piano amb segell premianenc aquest diumenge 28 de novembre en el marc de la X Temporada de Música que organitza la Coral l’Amistat. Set anys després de la seva última actuació a Premià de Mar, torna l’Octavi Martínez, jove virtuós que va començar a estudiar a l’Escola Municipal de Música i que després se’n va anar a formar-se a Londres on s’hi ha quedat a viure. Ho farà amb la seva mare al piano, la Carme Bartolomé, que va ser professora justament a l’escola de música premianenca. Ahir en parlava al Tot d’Una des de la Coral l’Amistat en Joan Francesc Altés, que també ens repassava el repertori:

Val a dir que Octavi Martínez va ser nomenat Premianenc de l’Any 2008 en la 4a edició dels Premis de la Ràdio que organitzava Ràdio Premià de Mar, i que distingien per votació popular el Premianenc i la Iniciativa de l’Any. En aquell moment Martínez, nascut el 1993, comptava només 16 anys i ja despuntava, amb diversos premis, com un músic superdotat. El recital de violí i piano es farà, com diem, aquest diumenge a dos quarts de 12 del matí a la sala gran de l’Espai l’Amistat, i l’espectacle estarà presentat per Joan Vives.

Escolta l’entrevista a Joan Francesc Altés al Tot d’Una:

Més notícies

Cultura