Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 d'octubre de 2010

Esports

Esports

El Cub Esportiu Premià dóna de baixa Sergi Romero i Marc Bonamich

Joaquim Aguilar

La remodelació de la plantilla del Club Esportiu Premià ha significat dues noves baixes. Els migcampistes Sergi Romero i Marc Bonamich, tots dos de vint anys d’edat, han causat baixa de l’equip mentre l’oficina tècnica busca nous jugadors que aportin característiques diferents a la plantilla. Entretant el Club Esportiu Premià prepara el derbi de diumenge davant del Masnou.

Reestructuració al sí del Club Esportiu Premià. Aquesta setmana el club ha donat la baixa a dos jugadors, Sergi Romero, un migcampista de 20 anys provinent del Cassà, i Marc Bonamich, també migcampista i també de 20, provinent del Vilanova. L’entrada de la nova directiva, juntament amb noves incorporacions a la secretaria tècnica del club, han fet que es vulguin buscar noves peces que donin un aire diferent a la plantilla que hi havia fins ara.

Aquesta és la tercera baixa a la plantilla del que portem de temporada. La primera va ser la de Rodri, tres setmanes després de començar la lliga. El club per altra banda busca noves incorporacions. Ara mateix la plantilla compta amb 19 jugadors.

Planetari 21 d’octubre

Més notícies

Cultura