24 de novembre de 2015

Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover suma la sisena victòria en nou partits (5-3)

El Cover es va retrobar dissabte amb la victòria i va imposar-se al Ràpid de Santa Coloma per 5 gols a 3. Els premianencs conserven la quarta plaça amb 18 punts. L’equip de futbol sala premianenc va repetir el guió dels últims partits. Una primera part esplèndida que va acabar amb un marcador de 4 a 0 i un segon tram amb concessions a un Ràpid de Santa Coloma que va creure que la remuntada era possible, tal com va passar la jornada anterior. Els últims cinc minuts van ser d’infart. Amb el 4 a 3 el rival va jugar de cinc buscant l’empat, però aquesta vegada el Cover no va regalar res. Al final, 5 a 3 i una nova victòria a sumar a casa. El tècnic, Òscar Larrotcha, content amb l’actitut dels seus, sobretot en la primera part. El Pavelló premianenc sembla que s’ha convertit en un fortí pel Cover. 4 victòries i només una derrota en cinc partits. El Cover és quart a Tercera Nacional amb 18 punts i la propera jornada visiten l’Arrels, un rival amb 8 punts en nou jornades.