Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de gener de 2023

Comarca

Comarca

El Consorci de Turisme edita un desplegable de paper amb 20 rutes excursionistes que inclou tota la xarxa de senders de la comarca

Joaquim Aguilar
Foto: Consorci de Turisme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un mapa amb 20 rutes per fer senderisme a la comarca arran de les demandes que les Oficines de Turisme que demanaven un document físic per poder oferir a turistes o excursionistes autòctons. Ho diu el mateix Consorci en un comunicat, que explica que el fullet aporta informació sobre les rutes com ara distància, durada o desnivell, i que també inclou un codi QR que ens porta als itineraris complets al perfil de Wikiloc del Consorci. I també hi trobem la Xarxa de Camins del Maresme (un traçat de camins i senders que uneixen totes les poblacions de nord a sud a través de 500 quilòmetres practicables a peu, en bicicleta i a cavall), la Via Marina del Camí de Sant Jaume i els senders de Gran Recorregut i de Petit Recorregut. I finalment s’hi inclouen dos reptes proposats respectivament per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró i per Calella Marxa: assolir el cim de 30 turons del Maresme i visitar 30 de les 60 ermites del Montnegre i el Corredor.

El mapa es distribuirà a les Oficines de Turisme, ajuntaments i Punts d’Informació Turística de la comarca, i també estarà disponible a les fires de turisme on participi el consorci.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura