Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'agost de 2023

Comarca

Comarca

El Consorci de Turisme edita dos mapes amb 21 rutes de ciclisme de carretera i 16 de camins per a BTT

Joaquim Aguilar
Foto: Consorci de Turisme del Maresme

Més recursos divulgatius i de promoció turística en clau esportiva i familiar a la comarca: el Consorci Costa del Maresme ha editat dos nous mapes desplegables: l’un amb 21 itineraris de ciclisme de carretera (que combina les carreteres de la costa i les secundàries) i l’altre amb 16 camins per recórrer amb BTT.

A cadascun dels itineraris hi apareixen dades com la distància, el temps mitjà que se sol trigar en completar-lo, el desnivell tant positiu com negatiu i també el tipus de ruta, i totes les rutes incorporen codis QR que accedeixen al perfil de Wikiloc del Consorci de Turisme. Aquest organisme també ens recorda que a la comarca hi ha allotjaments especialitzats que ofereixen serveis específics per a ciclistes, des d’espais per guardar la bicicleta fins a servei de bugaderia ràpida o spa, a més d’empreses especialitzades; el mapa conté un enllaç per obtenir-ne informació. 

Els mapes (que s’han editat en quatre idiomes) es poden consultar online i pròximament hi haurà exemplars físics a les oficines de turisme de la comarca. 

Més notícies

Cultura