Segueix-nos!

Francesc Triola

8 de novembre de 2022

General

General

El Consorci de Residus complementa la visita a les instal·lacions de Mataró amb un viatge virtual pel món del reciclatge

Francesc Triola

Realitat virtual i experiència immersiva per conscienciar els estudiants en matèria de reciclatge. El Consorci de Residus del Maresme ofereix des de fa pocs dies un viatge virtual per mitjà d’unes ulleres que generen l’experiència immersiva i que permeten els escolars fer un viatge simulat per diferents accions encaminades a fer un bon ús dels residus.

N’informa El Capgròs, que explica que l’aventura duu per títol ‘Maresme Circular Experiència Immersiva’ i que s’utilizen unes ulleres i un programa que ha desenvolupat l’empresa Glass Works. El viatge s’ofereix com a complement a la visita que fan les escoles a les instal·lacions del Consorci a Mataró. L’experiència inclou ínputs visuals i també auditius. El president d’aquesta institució, Carles Salesa, ha indicat que el viatge serveix per “diferenciar tipus de reciclatge de menys qualitat i més qualitat posant èmfasi en l’objectiu real, que és prevenir residus, evitant la generació per allargar els cicles de vida dels productes”. La previsió és que aquest curs visitin les instal·lacions unes 5.000 persones, la gran majoria escolars.

Més notícies

Cultura