Segueix-nos!

Francesc Triola

2 de gener de 2023

General

General

El conseller Juli Fernández, afirma que el problema de rodalies no és només la gestió

Francesc Triola

El conseller de Territori, Juli Fernández, afirma que un traspàs de la gestió de Rodalies a la Generalitat de Catalunya no donaria solució als problemes que arrossega aquest servei de ferrocarrils.

Juli Fernàndez, en una entrevista a El País, afirma que a Rodalies “el problema no és només la gestió, també cal tenir els recursos d’inversió per a millorar la infraestructura. I, si no tenim la capacitat d’execució dels recursos, Rodalies continuarà funcionant malament”.

Fernàndez diu que “la màgia no existeix, Rodalies no funcionarà de meravella perquè ho gestioni la Generalitat”, ha afegit que “però, si som capaços de construir un escenari on tinguem la gestió del servei, les inversions i la capacitat d’executar-les, aquest horitzó és millor del que tenim avui”.

El titular de Territori ha afirmat que “m’encantaria que Rodalies funcionés bé”, i que “les comparacions són odioses, però signaria que els usuaris de Rodalies sofrissin les mateixes incidències que els de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Més notícies

Cultura