Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de març de 2023

Comarca

Comarca

El Conseller de Territori visita el Maresme dos cops per presentar promocions d’habitatge social i per inaugurar nous espais al port de Mataró

Joaquim Aguilar
David Bote i Juli Fernández al nou mirador del port de Mataró (Foto: Ajuntament de Mataró)

Visita doble del Conseller de Territori al Maresme divendres i dissabte passat per anunciar promocions d’habitatge social i per inaugurar una nova infraestructura al port de Mataró.

Juli Fernández va ser divendres, acompanyat de la directora de l’INCASÒL, Maria Sisternas, i la directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Sílvia Grau, al Masnou, a Palafolls, a Pineda i a Teià. Als dos primers municipis s’hi han de construir uns 175 nous habitatges protegits de lloguer assequible, que -segons informa el Departament- se sumaran a 96 habitatges que l’INCASÒL té en construcció actualment també al Masnou i a Mataró. I com diem, l’expedició també va anar a Pineda i Teià on es van presentar els convenis que s’han signat amb l’INCASÒL per la promoció de 50 habitatges de protecció oficial de lloguer. El mateix Conseller va afirmar que aquest conjunt de promocions “són un pas més dins de l’estratègia de la Generalitat per incorporar enguany 10.000 pisos al parc de lloguer social de Catalunya, en un mínim de 82 municipis”.

L’endemà dissabte, ara segons informa l’Ajuntament de Mataró, Fernández va ser a Mataró per inaugurar amb l’alcalde David Bote un nou mirador enlairat a la bocana del port i una nova rampa adaptada de 90 metres que connecta el passeig elevat amb el passeig inferior i que facilita l’accés a l’indret a persones amb mobilitat reduïda. Tot plegat ha suposat una inversió de 435.600€ per part del Consorci del Port, integrat per la Generalitat i l’Ajuntament mataroní. La inauguració es va fer coincidir amb la rebuda a Mataró de la torxa dels XII Jocs Special Olympics, que arribava amb embarcacions de vela. La competició es durà a terme a Granollers del 30 de març al 2 d’abril.

Més notícies

Cultura