Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de juny de 2024

Educació

Educació

El Consell d’Infants tanca el ‘mandat’ amb dues trobades multitudinàries al parc del Palmar, on es presenten les propostes guanyadores del curs

Joaquim Aguilar
Entre dijous i divendres es van trobar al parc prop de 200 estudiants de 5è i 6è de centre premianencs

Trobades multitudinàries dijous i divendres de la setmana passada al parc del Palmar d’alumnes de 5è i 6è de Premià de Mar, respectivament, per cloure el mandat d’aquest curs del Consell d’Infants. Al voltant de 400 estudiants van participar d’una festa que servia per presentar formalment els 3 projectes guanyadors proposats i aprovats en el sí d’aquest òrgan de participació socioeducativa, i que eren reparar la tirolina del parc, instal·lar-hi un nou gronxador; i l’arranjament de les porteries i les tanques pista esportiva del parc, que es farà pròximament. Premià Mèdia hi va ser i va parlar amb l’Àlex i l’Andrea, dos dels consellers d’enguany:

També vam copsar les impressions de la regidora d’educació Elisenda Busquets, que posava molt en valor el fet que els infants vegin com es materialitzen les seves propostes:

Val a dir que Busquets va llançar la idea que es pugui crear un òrgan semblant però per a estudiants de 1r i 2n d’ESO:

Recordem que, com dèiem, el Plenari del Consell d’Infants, que es reuneix un cop al mes, està format per infants de 5è i 6è de primària dels centres educatius premianencs. Durant aquest curs s’ha treballat de manera específica la qüestió dels espais d’oci i què haurien d’oferir per respondre a les necessitats de nens de 10 a 12 anys. També va participar de la trobada de divendres l’alcalde Rafa Navarro. 

Mira el reportatge de Premià Mèdia sobre l’activitat:

YouTube player

Més notícies

Cultura