Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de novembre de 2023

Comarca

Comarca

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme fa balanç en una assemblea i elegeix representant al Consell de Gent Gran de Catalunya

Joaquim Aguilar
Foto: Consell Comarcal del Maresme

El Consell Comarcal informava divendres passat que recentment el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme ha fet assemblea general per renovar càrrecs a la junta permanent, valorar la feina feta i establir les principals línies d’actuació i treball per al proper any. Segons s’explica, la trobada es va fer sota la presidència de Marta Paset -que és la consellera delegada de Drets i Serveis a les Persones- i va servir per elegir Josefina Escriche, d’Arenys de Munt, com a vicepresidenta del Consell Consultiu. Ella mateixa serà també qui representarà la veu del Maresme en el Consell de la Gent Gran de Catalunya. També es va repassar la feina feta el darrer any destacant les caminades populars que es van fer amb motiu del Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans i la posada en marxa del nou Portal de la Gent Gran, un espai web que recull informació d’interès per a aquest col·lectiu amb la col·laboració dels ajuntaments i del món associatiu. Finalment es va acordar mantenir les 4 comissions de treball creades: Xerrades, Passejades, Voluntariat i Web i reforçar la feina per promoure la participació activa.

Recordem que el Consell Consultiu de la Gent Gran és un òrgan de participació i consulta que té com a objectiu conèixer les necessitats socials de la gent gran de la comarca, articular polítiques per a la gent gran i promoure activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones. El seu màxim òrgan de decisió és l’Assemblea General que, entre d’altres funcions, aprova la programació anual i participa en la definició de les necessitats comarcals de la gent gran. Entre els membres del col·lectiu hi ha actualment 4 premianencs: la Maria Teresa Hidalgo Mestre, Mercè Rovira Solà, Joaquim Noguera Miquel, Felicisima Mazoteras Martinez.

Més notícies

Cultura