Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juny de 2024

Comarca

Comarca

El Consell Comarcal es dota del seu primer Catàleg de Serveis per salvar “el desconeixement de moltes alcaldies” sobre els serveis que ofereix

Joaquim Aguilar
Moments previs al ple d'aquest dimarts (Foto: Consell Comarcal)

El Consell Comarcal ha aprovat aquesta setmana el seu primer Catàleg de Serveis. N’informava ahir ERC del Maresme, que assenyalava la voluntat de l’ens que presideix el republicà Francesc Alemany de posar a l’abast dels municipis una guia de tots els serveis que dispensa el Consell Comarcal, molts dels quals, diuen, encara són “desconeguts per la majoria d’alcaldies del Maresme”.

El document, aprovat al ple del Consell Comarcal d’aquest dimarts 18 de juny, prové del Pla d’Actuació Comarcal per aquest mandat, i segons la comunicació d’ERC ha estat impulsat per aquest partit i de manera específica pel mateix Alemany, que ha pogut copsar aquest grau de desconeixement en les visites que ha fet a Ajuntaments maresmencs d’ençà que ostenta aquest càrrc. El Catàleg de Serveis tindrà continuïtat, indiquen, amb un catàleg de tràmits orientat als usuaris directes dels serveis (ciutadania, empreses, etcètera) i inclourà les condicions de concertació mitjançant les quals els ens locals podran contractar els serveis. 

Més notícies

Cultura