Segueix-nos!

Carles Pique

21 de febrer de 2020

General

General

El Consell Comarcal orienta als consumidors a l’hora de comprar disfresses

Carles Pique

L’oficina d’atenció al consumidor del Consell Comarcal del Maresme, dona alguns consells a l’hora d’adquirir disfresses per a la festivitat de carnestoltes que es durà a terme en gran part aquest mateix cap de setmana.
La responsable de l’àrea, Olga Safont, ha informat que moltes de les queixes i incidències que reben estan relacionades amb els complements de les disfresses, passant per objectes que són massa petits i que poden ser un perill per als petits de casa, caretes sense la suficient ventilació i que dificulten la respiració o productes de maquillatge que no estan correctament homologats.
D’altra banda, Safont ha explicat que les disfresses de color verd i vermell acostumen a provocar més irritacions pel nombre de pigments que el componen i també ha fet especial incís a les compres a través d’Internet, on ha explicat que cal que totes les compres es facin en portals que compleixin els següents requeriments.

Per últim, és important que totes les compres es facin a empreses correctament registrades i que tinguin una adreça fiscal per poder fer les reclamacions oportunes, si això es requerís en cas d’incidència.

Escolta l’entrevista sencera a Olga Safont al programa Ona Maresme:

Etiquetes:

Carnaval

Més notícies

Cultura