Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

9 de febrer de 2024

Comarca

Comarca

El Consell Comarcal crea un espai de suport mutu per a familiars de persones LGTBI

Joaquim Aguilar

El Consell Comarcal anunciava ahir la creació d’un espai d’acompanyament a familiars de persones LGTBIQ+. Segons explica una nota de premsa, es tracta d’un projecte pilot encaminat a oferir ajuda en la gestió, diuen, “de la diversitat a casa” per mitjà d’un grup estable de suport mutu, un grup que hauria d’oferir informació, suport emocional, recursos i orientació per afrontar una situació, afegeixen, “sovint plena d’incerteses”. També es proposen que l’espai permeti als familiars compartir neguits i intercanviar experiències.

Tot plegat ha d’arrencar el dia 18 de març i s’hauria d’allargar fins el desembre per mitjà de reunions cada 5 setmanes que es faran a la Casa del Conserge de Canet de Mar, que col·labora en la iniciativa. Les persones interessades a participar-hi trobaran un formulari al web del Consell Comarcal. També s’ofereix un servei de canguratge gratuït per a criatures mentre durin les sessions. Els dies concrets de les trobades seran, després del 18 de març, el 22 d’abril, el 27 de maig, l’1 de juliol, el 5 d’agost, el 9 de setembre, el 14 d’octubre, el 18 de novembre i el 23 de desembre. 

L’anunci d’aquest projecte coincideix amb la crida que ha fet aquesta setmana el Consell Comarcal a entitats i clubs esportius a sumar-se a la commemoració del Dia Internacional contra la LGBTfòbia a l’esport, que s’escau el 19 de febrer. 

Més notícies

Cultura