Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 de juny de 2024

Comarca

Comarca

El Col·lectius en Xarxa de Premià Mèdia, distingit amb un dels premis anuals que concedeix l’entitat Mataró LGTBI

Joaquim Aguilar
Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago al Col·lectius en Xarxa

El programa de Premià Mèdia ‘Col·lectius en Xarxa’ rebrà aquest any un dels Premis 28J, que lliura l’entitat maresmenca Mataró LGTBI per reconèixer la tasca de persones o entitats per la visibilitat i/o la lluita pels drets del col·lectiu. Els premis es lliuraran el dia 28 de juny, justament, en el marc de la Festa de Tots Colors, que és l’acte que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Mataró i Mataró LGTBI com a activitat culminant del programa de commemoració del 28J, el Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI. Escoltem el president d’aquesta entitat, Xevi Noya:

El programa ‘Col·lectius en Xarxa’ el fan i el presenten conjuntament el Lluís Rodríguez Lago i el Manel Ferrer. Escoltem aquest últim, que fa extensiu l’agraïment a totes les persones que alimenten l’espai amb els seus testimonis:

A banda del programa de Premià Mèdia, en aquesta edició dels premis també rebran una distinció l’exfutbolista del Mataró Dori Apolo, la biblioteques de Mataró per haver donat acollid al club de lectura ‘Lletres amb Ploma’ i la Rosa Almirall Oliver per ser, afirmen, “una referent i la creadora de la Unitat de Trànsit”. Com diem, els guardons es lliuraran en un acte el divendres 28 de juny a les 21.15h a la plaça de l’Ajuntament de Mataró en el marc de la Festa de Tots Colors. 

Etiquetes:

LGTBI | Premià Mèdia

Més notícies

Cultura