12 de juny de 2015

Waterpolo

Waterpolo

El CN Premià haurà de remuntar a Horta (7-9)

El partit de dimecres a la piscina premianenca va tenir dues cares. La primera part del partit va ser per a l’Horta, que amb una bona defensa i bons xuts des de la frontal va aconseguir posar dubtes a l’última línea premianenca i marxar en el marcador. Coses del Waterpolo (ja diuen que els partits són llarguíssims), el CN Premià va ser capaç de canviar el signe del partit aprofitant una exclusió i expulsió de l’Horta en una jugada d’agressió. L’equip dels casquets blancs va avançar línies i va agafar confiança en el moment indicat per a remuntar quatre gols en contra i empatar el partit (7-7). L’últim quart va ser una lluita fèrrea entre la mala punteria de l’Horta i els intents fallits del Premià per remuntar. Un penal i una última jugada donen avantatge als de Barcelona en l’anada dels quarts de final de la Copa Federació de Waterpolo (7-9). La tornada, serà dijous vinent (Horta, 20.45). Més enllà del partit, Salvatierra va viure l’últim partit com a entrenador a la piscina. Amb ell en parlem al Planetari.

Les paraules d’Albert Salvatierra, després de viure l’últim partit com a tècnic a la seva piscina