El CN Premià de waterpolo ja coneix els rivals que tindrà a la lliga de 1a divisió 2022-23 i també s’han fet públics els aparellaments de Copa Catalunya

Foto d'arxiu de l'equip en un partit de la temporada 2021-22 (Foto: Josep VIlar)

Avui s’ha fet pública la composició dels 2 grups que prendran part del campionat de lliga de la 1a divisió nacional de waterpolo, on competeix l’equip del CN Premià. En aquesta ocasió els rivals als quals s’haurà d’enfrontar durant la temporada regular són el Navarra, l’Askartza, el Sevilla, el Montjuïc, La Latina i el Badia, mentre que a l’altre grup hi haurà equips com l’Horta el Molins de Rei, el Sant Feliu, el Granollers, l’Helios, el Brains i el Turia.

D’altra banda ahir es va fer a les oficines de la Federació Catalana de Natació el sorteig de la Copa Catalunya de waterpolo en Divisió d’Honor i Primera i Segona divisió masculina i Primera divisió femenina. El CN Premià, que participa a la primera divisió masculina, s’enfrontarà en el primer partit classificatori a la Unió Esportiva Horta, guanyador de l’última lliga d’aquesta categoria. Els altres aparellaments són el Montjuïc contra el guanyador d’un partit previ; el Sant Feliu contra el Badia i Molins de Rei contra el Granollers. La Feferació informa que pel que fa a la divisió d’honor la competició es durà a terme els dies 1 i 2 d’octubre al CN Montjuic, però no indica quan es disputaran els partits en les altres categories. 

Translate »