Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de gener de 2010

Esports

Esports

El Club Esportiu Premià s’imposa al Castelldefels per 3 gols a 1

Joaquim Aguilar
El Club Esportiu Premià es va imposar ahir diumenge al Castelldefels per 3 gols a 0 confirmant un canvi de tendència que el manté imbatut en les quatre darrers jornades. Els premianencs recuperen una altra posició a la taula i ja són 16ens amb 21 punts. La propera jornada els homes de Jordi Costa es desplacen al camp del Vilanova.

Ens feia falta una confirmació de recuperació i ja la tenim. El Club Esportiu Premià va imposar-se ahir al Castelldefels per 3 gols a1 .

Els homes de Jordi Costa van dominar totalment un partit sentenciat amb els gols de Parrés, Melo i Gerard, tots tres en la segona meitat.

En declaracions a Premià Notícies l’entrenador premianenc ha destacat que ja compta amb la plantilla pràcticament al complet i que, a més, en els darrers partits han tingut sort amb els arbitratges.

Després d’aquest partit el Club Esportiu Premià recupera una altra posició a la taula del grup cinquè de la tercera divisió i ara son 16ens, empatats a 21 punts amb el Benavent que son 17ens. La propera jornada els premianencs es desplacen al camp del Vilanova. Els del Garraf són 14ens a la lliga amb 25 punts.

A banda de la vessant esportiva, el partit acollia ahir la iniciativa solidària ‘Play 4 Africa’ que es va saldar amb un gran èxit.

Etiquetes:

futbol

Més notícies

Cultura