Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de setembre de 2010

Esports

Esports

El Club Esportiu Premià rep diumenge el Castelldefels

Joaquim Aguilar
Arribem a divendres i per tant ens toca fer la prèvia del cap de setmana. Aquest diumenge el Club Esportiu Premià disputarà la segona jornada de lliga del grup 5 de 3ª divisió, en un partit en el que els de Jordi Costa rebran el Castelldefels. El premianencs venen d’empatar a 1 al camp de la Montañesa en la primera jornada de la temporada, mentre que el Castelldefels per la seva banda va empatar a 0, a casa, davant del Terrassa. El Premià - Castelldefels començarà el diumenge a partir de les 12 del migdia al municipal d’esports de Premià. El partit us l’oferirem en directe per RPM des d’un quart d’hora abans.

Arribem a divendres i per tant ens toca fer la prèvia del cap de setmana. Aquest diumenge el Club Esportiu Premià disputarà la segona jornada de lliga del grup 5 de 3ª divisió, en un partit en el que els de Jordi Costa rebran el Castelldefels. El premianencs venen d’empatar a 1 al camp de la Montañesa en la primera jornada de la temporada, mentre que el Castelldefels per la seva banda va empatar a 0, a casa, davant del Terrassa.

El Premià – Castelldefels començarà el diumenge a partir de les 12 del migdia al municipal d’esports de Premià. El partit us l’oferirem en directe per RPM des d’un quart d’hora abans.

Etiquetes:

futbol

Més notícies

Cultura