Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de juny de 2024

Comerç

Comerç

El Cercle Market del port compleix un any “amb molt bona acollida”, segons l’organització, i enceta les edicions d’estiu

Joaquim Aguilar
Foto d'arxiu d'una de les edicions del Cercle Market (Foto: Vímet Events)

Des d’avui i fins diumenge es fa al port de Premià de Mar la primera de les dues edicions d’estiu del Cercle Market, un mercat de roba i complements amb propostes lúdiques que va néixer fa un any impulsat per Marina Port Premià i l’empresa Vímet Events. Segons expliquen des d’aquesta empresa d’esdeveniments, l’acollida dels premianencs ha estat immillorable i això ha fet que al llarg d’aquest any hagin augmentat els paradistes i l’oferta de productes, i també s’han reforçat les activitats complementàries, com les actuacions musicals, jocs infantils o la rifa que es farà aquest cap de setmana per primer cop. Escoltem la responsable de Vímet Dori Martínez:

En concret aquest cap de setmana, en horari de dos quarts de 6 fins la mitjanit, hi haurà al vial principal del port esportiu parades de roba, complements, bijuteria i artesania, i també trobarem per a la mainada un taller de pintacares i un espai amb ponis de joguina de mida real. I com diem es farà per primer cop una rifa d’un xec-regal de 50€ per gastar a les parades del mercat. En el capítol musical actuarà les nits d’avui i demà el DJ MF, de la històrica discoteca de Calella Highwayman. La següent edició d’aquest estiu es farà el cap de setmana del 26, 27 i 28 de juliol.

Més notícies

Cultura