Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

14 d'abril de 2010

Política

Política

El CEIP Mare de Déu de Montserrat valora positivament l’acte sobre la LEC de dissabte

Joaquim Aguilar

Valoració positiva de l’acte informatiu sobre la Llei d’Educació de Catalunya que organitzava dissabte el CEIP Verge de Montserrat de Premià de Mar. El claustre del centre va posar a debat un manifest sobre els canvis que pel funcionament dels centres implica la nova llei. Pares i responsables de l’escola han acordat fer més actes reivindicatius sobre la LEC.

Com recordareu us havíem avançat que dissabte, l’escola Mare de Déu de Montserrat convocava els pares a una sessió de debat sobre la nova llei d’Educació de Catalunya, una llei sobre la qual el claustre de professors d’aquest centre té moltes reserves. La directora del centre, Elena López, va fer una valoració positiva del desenvolupament de la jornada. López considera que els pares dels seus alumnes també estan preocupats pels nous elements que s’inclouen en la nova LEC.

Aquest no serà l’únic acte entre informatiu i reivindicatiu que el claustre i els pares del Verge de Montserrat tenen previst al voltant de la Llei d’Educació de Catalunya. Tot i això, encara no hi ha una data ni un model d’activitat.

Mentre pares i mestres debatien sobre el ple, els responsables del centre havien previst tallers i activitats pels alumnes del centre.

Més notícies

Cultura