Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 d'abril de 2010

Política

Política

El CEIP Mare de Déu de Montserrat organitza dissabte un acte sobre la LEC

Joaquim Aguilar

El CEIP Mare de Déu de Montserrat organitza per aquest dissabte un acte al voltant de la Llei d’Ensenyament de Catalunya. El centre convoca els pares a debatre la situació de l’ensenyament públic a Catalunya i les motivacions que van portar a la convocatòria de vaga del 17 de març, mentre ofereixen tallers pels alumnes. El Mare de Déu de Montserrat convoca l’acte en solitari.

L’escola Mare de Déu de Montserrat de Premià de Mar celebra aquest dissabte, dia 10 d’abril, una jornada reivindicativa al voltant de la llei de l’ensenyament. L’objectiu de la jornada és debatre amb els pares del centre sobre les motivacions que van portar els mestres a la vaga el passat 17 de mar.

L’acte de dissabte l’organitza en solitari el Verge de  Montserrat, independentment de la resta de centres de la ciutat. El que plantegen per dissabte és un debat amb les famílies i un seguit de tallers pels alumnes. El debat que es proposa ha de girar en torn dels problemes actuals que a judici del centre té actualment l’escola pública a Catalunya. L’activitat començarà a les 11 del matí i acabarà als voltants de la una del migdia. A banda del debat amb les famílies, l’escola proposa pels nens tallers de pintura ràpida, maquillatge, contacontes i una gimcana.

Recordem que la vaga del 17 de març va tenir un seguiment molt dispar a Premià de Mar.

Més notícies

Cultura