Futbol

Futbol

El CE Premià guanya el Ripollet i se'n va de vacances fora del descens (1-0)

Carles Sole

Victòria per la mínima d’un CE Premià amb molt d’ofici. El gol, obra de Pol al minut 39. Els de Torres van poder sentenciar a les acaballes. 2n partit de l’any amb la porteria a 0. L’equip surt del descens després de moltes setmanes d’estar en zona perillosa.

El CE Premià va aconseguir una victòria vital pels seus interessos davant el Ripollet per la mínima. El partit va tenir una primera meitat força gris, i pràcticament sense ocasions. Cap dels dos equips mostrava idees clares en atac, i cap dels dos conjunts es va decidir a agafar la batuta del partit. El ritme era altern i discontinu, i tot i que el Premià no va gaudir de pràcticament ocasions, va aconseguir anar al descans guanyant. El Ripollet carregava el seu joc a través de Novo, que era el principal responsable del perill visitant. La defensa premianenca, amb la baixa de Julio, es va mostrar igualment sòlida, i va aigualir totes les ocasions dels de Jordi Muñoz. Pol va avisar a la sortida d’un córner amb un cop de cap al minut 22, però no va marcar el gol del Premià fins al 39′. Una gran contra conduïda per Alberto va acabar als peus de Pol Llovet, que després d’un gran retall, va superar amb un xut al pal llarg a Reyes. El primer temps va acabar amb victòria momentània pels maresmencs, tot i que sense més ocasions.

Ja a al segon temps el partit es va fer més intens, i va oferir més futbol i més ocasions. Els primers minuts van ser d’anades i tornades, amb ocasions -no excessivament clares- pels dos conjunts. Al minut 66 Alberto va poder sentenciar amb una doble ocasió: primer una rematada de cap que va aturar Reyes, i després amb un xut que va sortir fora. Bastien va aturar de manera espectacular un xut de Ruben des de fora l’àrea en la millor ocasió del Ripollet en tot el matx (74′). Ja a les acaballes, i amb un Premià valent i amb convenciment per sumar els 3 punts, el partit va passar a ser totalment pels locals. Al minut 93 va poder fer el 2-0 Edu Alonso en un 1 contra 1 que va marxar fora i amb un xut de Pol dins l’àrea que va aturar Reyes. Al final, victòria per un Premià que suma 2 triomfs de manera consecutiva i que deixa la porteria a 0 per segona vegada en 14 jornades. A més, els de Juan Carlos Torres marxen de vacances de Nadal fora del descens, ja que l’equip és 13è amb 15 punts. El Premià s’agafarà unes vacances ben merescudes fins el dia 7 de gener, cap de setmana en el què visitarà el Manresa (dissabte 7 a les 17h).