Segueix-nos!

Carles Sole

10 de gener de 2011

Bàsquet

Bàsquet

El CE Premià comença l'any davant la Muntanyesa

Carles Sole

Compromís complicat per un Premià que necessita imperiosament sumar de 3 en 3. En les últimes setmanes s’ha reobert el nou capítol d’altes i de baixes. Creixell vol la primera victòria de la seva etapa premianenca. En bàsquet, l’AB Premià visita la pista de l’Argentona.

El CE Premià disputa el primer partit del 2011 davant la Muntanyesa. Jaume Creixell va perdre abans de festes 4 jugadors: Romero, Crístóbal, Kevin i Ivan Díaz. A més, Rubén Salvador va demanar la baixa també, tot i que encara a hores d’ara està pendent de rebre-la. En aquests últims dies s’han donat tres baixes més com són la de Manel, la de Raul Cortezón i la d’Ivan Peralta. Però, per contra, també s’ha reobert el capítol d’altes, perquè Jaume Creixell ha incorporat en els últims dies 4 futbolistes: el porter Miguel Ángel, provinent de l’Ontinyent; el central Ortega, provinent de l’Europa; i Peque i Pol Rueda, provinents tots dos del Llagostera. El Tigre de Sants ja comptarà amb ells en el seu tercer partit a la banqueta del Premià, matx en el que té les baixes de Javi González i Pablo Doñate per lesió. Els premianencs reben la Muntanyesa, setè classificat amb 29 punts. El Premià, per la seva banda, segueix cuer amb 11 punts i només 9 gols a favor. El compromís començarà diumenge 9 de gener a les 12 del migdia al Municipal de Premià.

En bàsquet, l’AB Premià visita la pista de l’Argentona. Els de Rafa Perdiguero es mantenen com a cuers del grup 2 de Copa Catalunya Masculina, amb 1 victòria i 12 derrotes. En canvi, els argentonins són novens amb un balanç de 7 victòries i 6 derrotes. El partit començarà a les 18:15h al Pavelló Municipal d’Argentona.

Enric Sánchez

Planetari divendres 7 de gener

Més notícies

Cultura