Segueix-nos!

Carles Sole

11 d'octubre de 2010

Serveis

Serveis

El carrer de l’Eixample torna a ser de sentit mar

Carles Sole
Problemes de circulació al tram del carrer de l’Eixample comprès entre el carrer de l’Esperança i el carrer de l’Aurora: la setmana passada es va restablir el sentit habitual de la circulació però els veïns denuncien que els conductors incompleixen les senyalitzacions i ara els vehicles circulen en totes dues direccions en un carrer de només una via.

Des de la setmana passada el tram del carrer de l’Eixample comprès entre el carrer de l’Aurora i el carrer de l’Esperança torna a ser de sentit mar. El sentit de la circulació s’havia modificat per conveniència amb les obres que s’estan realitzant al Casc Antic, però ara torna a establir-se el sentit original.

Els veïns, però, denuncien que ara els conductors prenen tant un sentit com l’altre en un carrer que és d’una sola via. Escoltem la presidenta de l’associació de veïns i comerciants del Casc Antic, Pepita Pla.

El carrer de l’Eixample continua actualment tallat entre el carrer de Sant Antoni i el carrer de l’Aurora perquè s’hi estan realitzant tasques de millora a les xarxes d’abastament d’aigua potable, de sanejament i també de l’enllumenat públic. Les obres haurien de finalitzar a finals del mes que ve.

I no ens movem d’aquesta zona perquè dissabte el que va estar tallat va ser el carrer del Nord: en aquest cas, el motiu era ben diferent que unes obres: el rodatge de l’anunci televisiu d’un partit polític. L’anunci es podrà veure durant la campanya electoral del proper mes de novembre.

Més notícies

Cultura