Segueix-nos!

Manel Ferrer

17 d'agost de 2021

Cultura

Cultura

El Barri Cotet tanca la seva festa d’estiu fent una crida als veïns per ampliar l’oferta d’activitats de cara a l’any vinent

Manel Ferrer

El Barri barri Santa Maria, Santa Anna-Tió tanca un cap de setmana replet d’activitats per a celebrar la seva festa d’estiu. Tal i com ens varen indicar anteriorment, les restriccions covid han fet que el programa s’hagi hagut d’anar canviant sobre la marxa per poder complir amb la legalitat. Malgrat tot, els veïns en fa una bona valoració i celebren haver gaudit d’aquesta celebració, on no hi ha faltat l’humor amb els pallassos los Tetes, l’esport amb el torneig de futbol, la música amb les orquestres convidades i les noves activitats que debutaven enguany, com per exemple l’escaperom indoor i que permitía en grups bombolla gaudir d’aquesta activitat.

L’organització es mostra també satisfeta de la resposta de la població, aconseguint un ple absolut en moltes de les activitats proposades. No obstant, en una hipotética carta als reis, Aitor Sánchez Yelo, president de la Comissió de Festes del barri, demana que es sumin nous voluntaris i socis que permetin de cara a l’any vinent, ampliar el número de dies i el catàleg d’activitats.

Com ens va explicar el mateix Sánchez la pasada setmana, tant l’associació de veins del barri Cotet com la comissió de festes, ha renovat el seu organigrama en els darrers mesos i la intenció es promoure més activitats durant el curs, sense tenir la necessitat d’esperar a les festes d’estiu.

Etiquetes:

Barri Cotet | Festes

Més notícies

Cultura